• Lacul Bugeac

colaj lacul bugeacLacul Bugeac aflat in apropierea localitatii dunarene Ostrov (jud. Constanta) este recomandat in special pentru speciile de crap, salau si caras. Aici se pescuieste tot timpul anului, fiind crescatorie. Lacul, cu o suprafata de 1.400 ha, are legatura cu fluviul Dunarea, un stavilar regland nivelul apei si schimbul de ape dintre fluviu si lac. Malurile sunt abrupte, fiind amenajat insa un dig special pentru pescuit. Lacul Buceac a fost declarat Rezervatie naturala in 2004, oferind adapost multor specii de pasari acvatice iarna si in perioadele de migratie. Este un loc important de adapost si hrana pentru Pelicanul-cret (pelecanus crispus, o specie de pelican care are pene crete pe ceafa), specie din care mai exista cel mult 500 de perechi clocitoare in Europa.
PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

  • Ribnik si Pliva, doua bijuterii bosniace

colaj PlivaPotentialul raului Ribnik este imens. Este un rau de 6 km lungime care se varsa in Sana. Se pescuieste pe intregul sau curs, iar taxa de pescuit este pentru organismul semiprivat care gestioneaza acest parcurs precum si pe cel al raului Pliva. Profilul raului Ribnik este ideal, cu plante care cresc pe un fund pietros, calcaros, care este plin de viata. Lavele de tricoptere si de efemeride abunda, ceea ce garanteaza o rata de crestere destul de rapida a salmonidelor. Atuul incontestabil al raului Ribnik este densitatea sa enorma de lipani comuni de mari dimensiuni. Exemplarele de 50 de cm sunt comune, pesti foarte bine facuti si agresivi. Sunt recomandate nimfele mici si usoare, deoarece pescuitul in Ribnik se efectueaza intr-o apa putin adanca. Este entuziasmant faptul de a asista la eclozari de dimineata pana seara, in conditiie unei ape de o limpezime extraordinara.
PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

  • Sutherland, Scotia

colaj SutherlandDintr-o barca sau de la tarm,PESCUITUL este un mod genial de a explora raurile si lacurile Scotiei. Puteti profita de recompensele peisajelor maiestuose pe care aceasta tara le are de oferit. Zona este renumita pentru aprovizionarea de somon si pastrav maro. La indemana pentru novici, dar si pentru pescarii profesionisti puteti gasi cel mai bun peste aici.
PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks