• TANZANIA
 • tanzania safariEste una dintre cele mai bune destinatii pentru vacante safari, cu urmatoarele atractii: Kilimanjaro (cel mai inalt varf din Africa, 5. 895 m), craterul Ngorongoro (o caldera unica in lume in care se afla o bogata fauna si flora), Parcul National Serengeti (in care are loc anual unul dintre cele mai frumoase spectacole ale vietii salbatice: migratia antilopelor gnu, care atinge punctul maxim in luna august, insotita de o parada de animale de prada). Tanzania cuprinde si arhipelagul Zanzibar, paradisul mirodeniilor din Oceanul Indian, care combina viata salbatica (prezenta in rezervatiile naturale) si linistea unei vacante relaxante pe plajele insorite ale oceanului.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • AFRICA DE SUD
 • africa safariPutine tari in lume se compara cu Africa de Sud la peisaje deosebite si diversitatea activitatilor oferite celor aflati in vacanta: plaje spectaculoase, munti perfecti pentru catarari, orase moderne si, mai ales, zone perfecte pentru un safari care sa va taie respiratia! Cu o intindere impresionanta, Kruger National Park este localizat in regiunea subtropicala Mpumalanga. Infiintat de presedintele Kruger in 1926, acest sanctuar natural este populat de mai multe specii de animale salbatice decat veti gasi in orice alta rezervatie naturala din Africa. In acest parc convietuiesc bivoli, leoparzi, lei, elefanti, girafe alaturi de circa 460 specii de pasari.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • KENIA
 • SAFARI IN KENIASafari-urile au reprezentat principala atractie a turismului in Kenya, si cateva dintre parcurile nationale (ca de exemplu Parcul National Tsavo) se numara printre cele mai bune locuri din Africa pentru a observa indeaproape lei, elefanti, leoparzi, dar si pentru a fi martorul tacut si fericit al migratiei antilopelor gnu – considerata drept a 8-a minune a lumii. Kenya se numara pe locul 5 in lume ca destinatie pentru bird-watching. Alte activitati pentru entuziastii naturii includ explorarea crestelor glaciare ale Muntelui Kenya, zbor cu balonul deasupra pasunilor Masai Mara, snorkelling in Malindi la Oceanul Indian, parte din Parcul National Marin, si multe altele.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks