• DEASUPRA PRAPASTIEI
 • Sporturi extreme DEASUPRA PRAPASTIEIAceasta aventura este destinata celor cu nervii tari si care nu sufera de rau de inaltime. Aceste trasee primejdioase au avut intodeauna admiratorii lor, iar unele sunt si exploatate comercial. Cea mai celebra asemenea destinatie extrema este, probabil, Muntele Hua (Hua Shan), din China. E infricosator chiar si in fotografii, iti da senzatia aceea de gol in maruntaie pe care o ai cand privesti in jos, de la mare inaltime. “Drumurile” de picior care duc pana pe varfurile Muntelui Hua sunt, pe lungi portiuni, niste trotuare de lemn, agatate de stanca; ici-colo, se afla lanturi de care te poti tine, iar dedesubt se deschide un abis inspaimantator care, se spune, si-a luat ceva tribut pana acum, din randul calatorilor temerari care s-au incumetat sa-l infrunte.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Reka Hisa, Slovenia
 • colaj Reka Hisa RiverDe ce sa nu incercati o aventuroasa excursie, intr-o tara cu adevarat frumoasa… Slovenia. Veti simti fiorul extrem al adrenalinei, pana la epuizare, prin apele repezi ale Raului Sava Dolinka practicand rafting… caiac pe Raul Sava Bohinjska… veti face ciclism in Parcul National Triglav… canyoning in zona Bohinj. Veti fi cazati int-o superba vila rustica Reka Hisa Riverside Lodge cu o vedere superba asupra raului. Incercati acasta minunata aventura!
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Rafting pe Raul Gallego, Spania
 • colaj Raul GallegoRaftingul este un sport in acelasi timp placut si obositor, dar incercarile prin care vei trece vor fi o experienta de neuitat. Spre deosebire de plutele cu mai multi pasageri, aici esti singur intr-un caiac din kevlar sau fibra de sticla, cu o lungime intre 1,5 si 3 metri, usor de manevrat si cu care vei putea face multe acrobatii. De fapt, o subcategorie a raftingului este freestyle-ul. Aici, sportivul are la dispozitie o suprafata redusa de apa unde va face acrobatii impotriva sau in sensul curentului de apa. Cu toate ca rauri din Franta, Croatia sau Statele Unite sunt grozave pentru rafting, raul Gallego din Spania este ideal.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks