• CAMPARE IN COPACI
 • Supravietuire CAMPARE IN COPACIDaca esti amator de senzatii extreme, pe care ai vrea sa le simti si in somn, daca se poate, atunci ar trebui sa retii destinatia de vacanta Waldseilgarten, din Germania. Aici ai ocazia sa dormi in corturi suspendate la cativa metri deasupra solului sau chiar pe niste platforme, in copaci, ori sprijinite chiar de munte, la 2000 de metri altitudine. Complexul situat in Pfronten, Bavaria, este unul pentru iubitorii muntelui si sporturilor extreme.

  Ca sa ajungi in “dormitor”, situat la cativa metri deasupra solului, trebuie sa te cateri pe franghie. Daca nu esti familiarizat cu tehnica, vei fi invatat la fata locului. In lunile de iarna, turistii pot sa-si construiasca singuri propriul iglu, in care sa doarma. Pentru o astfel de noapte este esential sa ai haine calduroase, din moment ce temperatura din interior este una constanta de 3 – 4 grade Celsius, indiferent de aceea din exterior.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Carpatii de curbura, jud. BRASOV
 • carpatii de curbura supravietuireTesteaza-ti rezistenta si abilitatile pe parcursul a 3 zile, intr-un program de supravietuire organizat in zone uluitoare, o extraordinara aventura in salbaticie. ‘’Supravietuitorii’’ vor trece prin multe incercari pentru a putea ajunge din nou la civilizatie, dupa ce vor fi dusi cu masinile de off road adanc in padure, pana acolo unde drumurile se sfarsesc. Avand la dispozitie kit-ul de supravietuire, veti invata sa construiti un adapost calduros sa organizati tabara si sa identificati sursele de hrana. Pozitia Muntilor Penteleu si Siriu aflati la circa 40 km de. Desi inconjurati de zone intens populate este suficient sa te abati cativa km de la drumurile asfaltate si iti vei da seama de acest lucru. Fauna este de exceptie, intalnindu-se toate mamiferele de talie mare, mai ales cerb.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Winter survival, BALEA LAC
 • balea lac survivalAi 20 de ore la dispozitie sa acumulezi abilitatile care te tin in viata iarna, pe munte si nu numai. Si alte 20 in care sa aplici cele invatate intr-o tura autonoma la altitudine. Vei parcurge pante inghetate cu piolet si coltari, vei urca si cobori in coarda cascade de gheata si vei dormi in grote sapate in zapada. Daca somnul si hrana sunt putine, in schimb cantitatea de informatie de asimilat e mare. Tot mare e si miza turei autonome – daca pierzi un camarad, intreaga echipa va fi penalizata! Data: o singura serie pe an, la sfarsitul lunii martie!
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks