• BADEN-BADEN, GERMANIA
 • baden vanatoareBaden-Baden este una din zonele cele mai impadurite din Germania, o provocare plina de recompense pentru pasionatii de vanatoare, un sport deopotriva antrenant si periculos, generator de adrenalina si trofee. Intr-un peisaj montan de o frumusete aparte, cu multe lacuri si un numar mare de animale salbatice… Ce ti-ai putea dori mai mult? Va recomandam sa faceti o excursie in acest orasel si sa va cazati la Brenner’s Park-Hotel & Spa. Cei de aici vor organiza vanatoarea in Padurea Neagra de langa hotel, in colaborare cu autoritatile locale. Veti putea vana o varietate de animale, printre care si cerbul nobil, daca faceti o cerere catre organizatori. Foarte important este ca trebuie sa aveti licenta de vanator daca vreti sa practicati acest sport in aceasta locatie.

  Vanat: mistretul, caprioara, cerbul nobil, elanul si vanat mai mic.

  Sezon de vanatoare: pentru elan in perioada octombrie – mijocul lui decembrie. Mistretii pot fi vanati tot timpul anului.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Lindores, SCOTIA
 • LINDORES ScotiaScotia este una dintre tarile cu cel mai impresionant peisaj pentru vanatoarea de caprioare din Europa. In timp ce vanezi cerbi sau caprioare, poti vedea iepuri salbatici sau de camp cum iti taie calea si stoluri de pasari salbatice cum zboara deasupra ta. Sigur iti vor distrage atentia si poti incerca sa tragi, cine stie, poate te vei intoarce acasa cu mai multe trofee decat de asteptai.

  Vanat: caprioara, gasca salbatica, rata salbatica, porumbelul, iepurele.
  Sezon de vanatoare: depinde de animalul pe care il urmariti.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Kamceatka, RUSIA
 • KamchatkaPaduri dese, lacuri, rauri si munti intinsi pe mari distante fac din Rusia un loc preferat de iubitorii vanatorilor ‘exotice’. De la tundra artica in nord pana la stepele mongoliene, in sud, aici puteti gasi o diversitate de peisaje, dar si o diversitate de tipuri de vanat. Va recomandam sa va cazati in regiunea Novgorod. Avand cea mai mare populatie de urs brun din lume, localizata mai ales in partea europeana a tarii – in peninsula Kamceatka, in mare parte, Rusia ofera excursii de vanatoare in care transferul de la un loc de vanatoare la altul se face fie cu ajutorul cailor, fie cu elicopterul.
  Vanat: ursul, lupul, linxul, elanul siberian, caprioara, capra de munte, iepurele, vulpea, cocosul de munte, rata salbatica si mistretul

  Sezon de vanatoare: depinde de animal si zona in care este vanat. Ursul brun poate fi vanat in zona Kamceatka in perioadele sfarsitul lunii aprilie – mai sau sfarsitul lunii august – octombrie.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks