CALATORII IN FAMILIE

O excursie pentru copii la Disneyland cu siguranta ii va face sa se simta rasfatati. Puteti sa mergeti in Grecia intr-un resort unde chiar si cei mici au activitati dedicate lor, iar astfel nimeni nu va fi dezamagit. Carusele ametitoare si parcuri cu pirati, piscine si cascade inalte, safari cu reni intr-o padure ninsa, drumetii in natura, iata cateva destinatii in care fiecare membru al familiei va putea gasi un motiv de bucurie.

Felul in care ne simtim, nevoile noastre se schimba in timp si, odata cu ele, destinatiile spre care vrem sa ne indreptam. Pentru o scurta perioada de timp, ne dorim sa schimbam peisajul in care traim, sa vizitam alte orase, sa respiram un alt aer, sa ne incarcam cu energia locurilor noi.

Spuneti-ne doar unde vreti sa mergeti, cand si cat vreti sa cheltuiti, iar noi va vom recomanda ofertele care se incadreaza in conditiile dumneavoastra.

  • DESTINATII PENTRU FAMILII
  • Parcuri de distractii dedicate copiilor, safari in Laponia – tara lui Mos Craciun, muzee de jucarii, tabere de supravietuire sau o aventura pe partii accesibile si pentru copii sunt cateva dintre destinatiile in care copii vor avea unde sa-si consume energia. Copiii invata cel mai bine atunci cand se distreaza, iar AVANT face tot posibilul ca fiecare dintre vacantele lor sa fie absolut fascinante. Pentru familiile care planuiesc o excursie la Disneyland sau un tur al castelelor de pe Valea Loirei, solutiile noastre ii vor bucura pe cei mari si vor satisface energia si curiozitatea celor mici. [mai mult…]

  • VACANTE ALL INCLUSIVE
  • Statiunile si resorturile hoteliere all-inclusive pun la dispozitia turistilor servicii si facilitati special concepute pentru familii cu copii. O parte dintre acestea sunt destinate celor mici: piscina, loc de joaca, miniclub (kids club), aquaparc, playstation, bufet cu fructe si dulciuri, etc. Pe de alta parte, parintilor li se propun servicii si facilitati destinate adultilor: discoteca, baruri, biliard, sala de fitness, sauna, masaj, jacuzzi sau posibilitatea de a practica sporturi (tenis de masa, mini golf, wind surf, canoe, schi nautic , parasailing, etc.) [mai mult…]

Calatorii in familie

not found

Relaxare

not found

Aventura

not found

Cultura

not found

Vacante Eco

not found

developed by Aries Networks