• CRETA
 • creta all inclusiveInsula Creta cu plajele si stincile sale salbatice, este probabil cea mai frumoasa Insula a Greciei si cea de-a cincea ca marime din Europa, ea separind Marea Egee de Marea Libiei. Plajele cu nisip fin, scaldate de ape de culoarea turcoazului, forma alungita, diferita de restul Greciei (un lant de munti inalti care o impart in mai multe “province”), civilizatia minoica si vestigiile care stau marturie lungii ei istorii fac din aceasta insula cea mai cautata destinatie din Grecia. Va putem oferi nenumarate hoteluri cu regim All Inclusive in Insula Creta, este un loc unde puteti practica diverse sporturi, loc de plaja, monumente de vizitat si multe alte diverse activitati.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • DUBROVNIK, CROATIA
 • dubrovnik all inclusiveSe spune ca Dubrovnikul este unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei. Cea mai proeminenta statiune de pe malurile Adriaticii a fost destul de grav afectata de conflictele armate din anii 1991 si 1992, dar mare parte din semnele lasate de razboi au fost inlaturate complet de investitiile spectaculoase. Astfel, cele mai multe arii au fost complet reconstruite si renovate iar Dubrovnikul se prezinta azi, ca cel mai vechi oras nou al Europei. Cea mai atractiva parte a orasului Dubrovnik este vechiul oras, Stari Grad, cu strazi pavate, fantani, muzee si orase. Astfel acest oras va ofera si plaja si locuri de vizitat, resorturi All-Inclusive, un loc perfect in care puteti imbina o calatori de cultura cu o calatorie de relaxare.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • COASTA DE AZUR, FRANTA
 • coasta de azur all inclusiveCoasta de Azur este regiunea de coasta a Frantei la Marea Tireniana. Ea se continua in est cu Riviera Italiana prin Monaco. Coasta de Azur a fost si ramane in continuare un simbol al elegantei si al distinctiei europene. Orase-statiuni precum Nisa, Cannes sau Juan les Pins, pe langa numeroasele festivaluri sau concerte gazduite, impresioneaza atat prin arhitectura cat mai ales prin spectaculosul peisajului. Cu peste 150 de plaje publice si private marginite pe de o parte de mare si de partea opusa de stanci si versanti abrupti, Riviera Franceza este un autentic spectacol al naturii ce-si merita pe deplin numele de Coasta de Azur, asadar este atat un mediu cultural, plin de istorie cat si un loc minunat de a va bucura de o vacanta All Inclusive cu familia.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks