CONSULTANTA IN MARKETING

O afacere de succes inseamna o strategie buna dar mai ales punerea ei in practica cu oameni potriviti, la momentul oportun.

AVANT BUSINESS detine experienta si expertiza necesare pentru a oferi suport de marketing si promovare de la companii mici, mijlocii si pana la lideri de piata.

 • DEZVOLTARE SI POZITIONARE
 • 01-227_l

  AVANT BUSINESS ofera consultanta pentru analizele de produse si servicii, lansare de branduri, produse si servicii noi pe piata, precum si dezvoltarea relatiei cu clientii.

  AVANT BUSINESS propune un plan pentru fundamentarea si aplicarea unei strategii de marketing, in functie de caracteristicile pietei-tinta, de caracteristicile potentialilor clienti si, nu in ultimul rand, de specificul produselor/serviciilor promovate.

 • MARKETING SI PROMOVARE
 • Lead-Effective-Business-Meetings

  AVANT BUSINESS ofera consultanta pentru conceperea si implementarea de solutii complete de marketing in concordanta cu obiectivele strategice pe termen scurt, mediu sau lung. Prin studiul concurentei si analizarea asteptarilor, cerintelor si obiceiurilor de consum ale clientilor companiei vom alege cea mai profitabila actiune de promovare si publicitate.

  Calea spre profit incepe de la dezvoltare, si continua prin productie, distributie si promovare. Noi oferim consultanta in ceea ce priveste plasarea produsului potrivit, la pretul potrivit, la timpul potrivit astfel incat sa ajungem la cresterea notorietatii produsului si a numarului de clienti. Preocuparea noastra principala va fi imaginea produsului.

  AVANT BUSINESS va construi un brand puternic pentru a rezulta o perceptie pozitiva asupra calitatii produsului . In completarea strategiilor propuse, stabilim planuri de actiuni de marketing, ne implicam in implementarea proiectelor de marketing ale clientului si organizam sesiuni de discutii moderative asigurand o evaluare a activitatii desfasurate in companie pentru a garanta cele mai bune rezultate.

 • MATERIALE PROMOTIONALE SI PUBLICITARE
 • materiale promo

  Tipul, calitatea si continutul materialelor publicitare si promotionale trebuie alese cu mare atentie. Sunt asemenea cartilor de vizita care ”vorbesc” despre produsele, serviciile si imaginea companiei in ochii clientilor si partenerilor.

  AVANT BUSINESS ofera solutii pentru a prezenta imaginea companiei intr-o maniera cat mai accesibila si remarcabila de catre clienti sau potentiali clienti. Avem in vedere materiale publicitare de tipul: mape, cataloage, brosuri, pliante, postere, foi volante si alte diverse tiparituri, panouri, materiale audio-video, CD-uri/DVD-uri sau materiale promotionale personalizate cu elementele de identitate ale companiei de genul: pixuri, stilouri, ceasuri, obiecte de imbracaminte sau incaltaminte, jucarii, etc).

  Toate aceste instrumente duc mesajul companiei catre publicul vizat pentru a crea vizibilitate, credibilitate si notorietate pentru marca, produse si servicii.

Recomandarile Lunii

not found

business events

not found

Entertainment

not found

developed by Aries Networks