• Belly dance in Maroc
 • belly dancing marocUnul dintre cele mai seducatoare dansuri este cel arab, belly dance. Marocul este o destinatie perfecta pentru a descoperi traditiile acestui dans. Daca vizitezi Marrakech-ul, mergi la un restaurant traditional unde se pot urmari spectacole de dans. Decorul exotic, cu o arhitectura spectaculoasa, pusa in valoare de luminile felinarelor colorate, asigura o atmosfera speciala. Dansatoarele au reprezentatii diferite, dupa tipurile de dans: belly dance cu val, sabie, caldelabru, sarpe etc.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • ARHITECTURA LUI GAUDI – BARCELONA, SPANIA
 • COLAJ BARCELONABarcelona, capitala a Catalaniei, are un farmec specific mediteranean. Renovata cu ocazia Jocurilor Olimpice din 1992, Barcelona a devenit unul dintre orasele ce trebuie neaparat vizitate. Peisajele pitoresti, cartierul gotic cel mai bine pastrat din Europa, arhitectura cu linii indraznete a lui Gaudi, galeriile de arta ce expun opere de Miro, Tapies si Picasso – sunt tot atatea motive de a vizita Barcelona. Barcelona a devenit o adevarata Mecca pentru arhitecti de renume din intreaga lume, care si-au dat intalnire aici pentru a crea structuri moderne, cu un design avantgardist. Aceasta varianta catalana plina de imaginatie a curentului Art Nouveau este ilustrata de arhitectul Antoni Gaudi, al carui stil unic poate fi savurat in intreaga Barcelona. Cele mai importante contributii ale arhitectului Gaudi sunt catedrala Sagrada Familia, Casa Mila si Casa Batllo. Casa Mila, construita in 1910 se remarca prin fatada sa de piatra si prin faptul ca niciun perete interior nu este drept.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Tango in Argentina
 • COLAJ ARGENTINACand ne gandim la Argentina, ne gandim la fotbal, tango, Pampas, Evita, dar aceasta tara nedescoperita in totalitate are mult mai multe de oferit. Probabil una dintre cele mai cunoscute manifestari ale culturii populare argentiniene este tangoul, acest dans care a cucerit romanticii de pretutindeni. Daca sunteti interesati de istorie, aici veti descoperi o multime de muzee; daca va plac traditiile veti intalni spectacole minunate de muzica, dans si folclor aproape in fiecare loc; daca va plac sporturile aici puteti practica o multime de sporturi ca rafting, schi, safari, pescuit si apropape orice alt sport la care va ganditi. O trasatura generala a acestui popor este personalitatea puternica, dragostea pentru libertate, dorinta si pasiunea de a trai. Pentru o vacanta memorabila, va recomandam sa mergeti in Buenos Aires in luna august, la World Tango Festival.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks