• CAIRO SI IMPRESIONANTELE SALE ATRACTII
 • cairo istorieCairo are un farmec unic. Ca destinatie turistica, orasul este cunoscut drept poarta catre legendarele Piramide din Gizeh si catre Sfinx. Dar aici exista si moschei-adevarate capodopere arhitecturale, cartiere inca nelocuite care amintesc de Egiptul antic, biserici care dateaza de la inceputul Crestinismului, unul dintre cele mai mari bazaruri din lume si, desigur, fluviul Nil. Inca de la Moscheea Mohammed Ali de la fortareata, te va intampina privelistea unui oras cu nisip colorat, care iti va aduce in minte povestile fascinante ale Egiptului. Asa cum se spune in “1000 si una de nopti”: “Cine nu a vazut Cairo, nu a vazut lumea. ” Piramidele, Muzeul Barcii Solare, Muzeul egiptean al antichitatilor, o cina pe croaziera de-alungul Nilului, safari pe camile sunt doar cateva dintre sugestiile importante pentru Cairo.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • IRLANDA
 • irlanda istorieVacantele in Irlanda sunt o gura de aer proaspat, foarte bine venita. Un zbor ce va conduce catre o primire calduroasa. Si desi va veti afla intr-o tara straina, veti descoperi ca veti fi destul de familiarizati cu multi dintre localnici. De la U2 si Westlife la muzica populara plina de viata; de la whisky irlandez la tocana irlandeza. E o placere sa va bucurati de toate originalele! Dar Irlanda inseamna mult mai mult decat nopti ragusite in oras.

  De la Donegal, in nord, pana la Cork in sud, Dublin in Est si Galway in partea de vest, aceasta insula veche este de o frumusete naturala rapitoare. Stanci abrupte, coaste accidentate, sate ciudate si dealurile unduitoare…. asta inseamna ‘”interiorul” Irlandei. Vacantele aici sunt pline de surprize. De exemplu sa luam Waterford din Turnul lui Reginald, sau catedrala gotica francez din Cork si sa le comparam cu ultra modernul Spire din Dublin. Irlanda inseamna un taram cufundat in traditie si istorie, dar de asemenea, ferm ancorata in realitatea moderna.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • ELVETIA
 • istorie elvetiaFie ca este vorba lacuri, ciocolata, ceasuri, Alpi, sau doar neutralitatea lor renumita, o vacanta in Elvetia ofera o lectie de istorie, cultura si activitati relaxante. Aparuta in urma cu 700 ani, Elvetia este acum o tara multiculturala si ospitaliera, patria a peste 7, 4 milioane de oameni. Marea majoritate a acestora vorbesc germana, desi limba franceza isi face si ea simtita prezenta destul de puternic. In zilele noastre, vacantele in Elvetia satisfac o gama diversa de gusturi. Exista, desigur, nada de Alpi. Aici veti ajunge sa va bucurati de varfuri care se ridica la peste 4000 de metri, pajisti alpine si superba Elvetie lui a cabanelor, din renumitele carti postale. Si vorbim de o frumusete naturala! Lacuri alpine cu plajele lor minunate, paduri si dealuri… toate contribuie la aerul de liniste virgina absoluta!
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks