• Ierusalim, Israel
 • COLAJ IERUSALIMInca de pe vremuri Pelerinajul pana la Sfantul Mormant de la Ierusalim presupunea un drum lung,anevoios si obositor cu vaporul si caravana fiind considerat o mare implinire de bun crestin, in zilele noastre pe parcursul unei singure saptamani puteti vedea locurile atat de venerate de crestini, Betlehem, Ierusalim, Galilea si inca alte locuri ale Israelului de azi. Persoanele care isi doresc o vacanta inedita pot alege un pelerinaj in tara Sfanta. Iata o parte din locurile pe care le veti vizita: Biserica Sfantul Ioan Botezatorul, Fantana Mariei, Sfantul Mormant, Golgota, Biserica Nasterii, Biserica Maicii Domnului, Zidul Plangerii. Locurile in care puteti merge sunt: Nazareth si Tabor, pe cursul Iordanului sau Bethlehem.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Pelerinaj la Manastirea Pestera Ialomitei
 • COLAJ PESTERA IALOMITEIMuntii Bucegi. Acest pamant, aceste paduri au fost pentru sute de ani sfintite de prezenta pustnicilor. Calugarii paraseau manastirile si urcau, asa cum canta psalmistul, in munte, pentru a-si darui nevointele lui Dumnezeu. Aici au invatat din ce in ce mai bine rugaciunea inimii, aici s-au rugat pentru ei si pentru lume si in haurile pamantului si-au dat sufletele in mainile Creatorului. La Pestera Ialomitei, peisajul iti taie respiratia. Dar calugarii nu au venit aici pentru a contempla turistic natura. Si-au facut chilii, au durat biserica sub munte si au invatat ca toata firea vorbeste despre Creator, au invatat sa-si inalte cugetele si inimile spre Dumnezeu. Manastirea, spune traditia, e ctitoria voievodului Tarii Romanesti Mihnea I cel Rau, fiu al lui Vlad Tepes. Daca a fost sau nu rau, asa cum i-a ramas porecla de la familia Craiovestilor, nu se poate spune exact. Pentru monahi si pentru pelerinii de la Pestera Ialomitei nici nu conteaza prea mult. El le-a daruit nevoitorilor loc unde sa-si savarseasca Tainele, unde sa faca Liturghie si unde sa se roage pentru raii si bunii acestei lumi. Marturii despre nevoitorii de aici se pastreaza, inca, in memoria oamenilor locului.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Altarul Meiji si Templul Sensoji – Tokyo, Japonia
 • COLAJ SPIRITUALITATE TOKIOAltarul Meiji a fost construit in urma cu 100 de ani in memoria imparatului Meiji si a imparatesei Shoken si este inconjurat de o padure considerata a fi sacra, cu peste 100.000 de arbori. Templul Sensoji a fost dedicat lui Bodhisattva Kannon – cel mai milos Buddha – , in 628. Pagoda acestuia are cinci etaje, iar numarul turistilor creste semnificativ in jurul Anului Nou. Atat Altarul Meiji, cat si Templul Sensoji sunt situate in capitala Japoniei, Tokyo, iar un numar mai mare de turisti nu mai este inregistrat la niciun alt loc sfant din lume.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks