Vacante Eco

Vacanțele Eco contribuie la o mai buna înţelegere a nevoii de a ocroti natura şi cultura locală tradiţională. Natura este diversă și fascinantă, este acel ceva care vă ofera experiențe noi, care dau savoare, culoare și farmec vieții dumneavoastră pe timpul călătoriei. Vacanțele Eco reprezintă modul în care reînvățăm împreună să economisim resursele naturale și să reducem impactul negativ al călătoriilor noastre asupra mediului. Vrem ca și generațiile viitoare să se bucure de frumusețile naturii, așa cum le vedem noi astăzi.

Pentru cei pasionați de verde, de natură, de eco-turism, AVANT pune la dispoziție trasee speciale, cu relaxare inclusă. Vom alege împreuna cele mai frumoase rezervații naturale din lume. A călători eco înseamna a cunoaște, iar cunoașterea prin intermediul călătoriei este una complexă: ne familiarizăm cu natura lumii înconjuratoare, cu aspectele ei contradictorii și ne raportăm la propriile cunoștințe și sentimente care ne guvernează lumea interioară. AVANT TRAVEL vă ajuta SĂ CUNOAȘTEȚI ce înseamnă o vacanta eco POTRIVITĂ pentru dumneavoastră.

  • VACANȚE ECO ÎN ROMĂNIA
  • Patrimoniul lumii s-a îmbogăţit cu nume noi, minuni ale lumii moderne şi monumente ale naturii intre care se pot înscrie cu cinste şi locuri de poveste din ţara noastră. Puţine ţari din lume se pot lăuda cu un număr atât de mare de locuri minunate şi unice precum Sfinxul din Carpaţi, Delta Dunării, Vulcanii Noroioși, Groapa Ruginoasa, Cascada Cailor, Peștera Urșilor sau Piatra Craiului aflate în România.

  • VACANȚE ECO ÎN LUME
  • Plaje însorite, râuri limpezi sau păduri neatinse înca de poluare, pot fi alese pentru petrecerea vacanțelor în acele colțuri ale lumii care și-au păstrat încă natura în stare sălbatică. Conceptul eco nu mai reprezintă o noutate în industria de turism, stațiuni precum Maho Bay din Virgin Islands și Turtle Island din Fiji având o tradiție de câteva decenii în acest domeniu. În ultima perioadă însă fenomenul a luat o amploare fără precedent, ceea ce face ca mii de statiuni cu orientare ecologică să poata fi accesate în peste 60 de țări din lume. [read more…]

  • MINUNI ALE NATURII
  • Ca turist eco, participați la o gamă largă de activitati, de la observarea și înțelegerea naturii (vizitarea parcurilor naționale, observarea vieții sălbatice), la activități orientate mai mult sau mai puțin spre aventură și activități cu specific cultural – istoric. Și pentru că știm că sunteți în căutarea noului, a unor experiențe care să vă îmbogățească viața, cu siguranță minunile naturii sunt cele care vă vor ajuta în acest sens, de la Terasele Pamukkale din Turcia, Marele Canion, Marea Barieră de Corali, Muntele Everest, Luminile Nordului, Vulcanul Paricutin până la cascada Victoria și multe altele. [read more…]

Calatorii in familie

not found

Relaxare

not found

Aventura

not found

Cultura

not found

Vacante Eco

not found

developed by Aries Networks