• CASA DIN COPAC
 • CASA DIN COPAC olympos turciaCasele din copac ale lui Kadar. Asa se numeste complexul din Olympos, Turcia. Te afli la poalele muntilor Taurus si peisajele sunt superbe. Campingul, care poate adaposti 300 de persoane, se extinde de la o zi la alta, dat fiind apetitul pentru vacante eco si ieftine. Iar la Kadar conditiile sunt excelente. Poti sa te bucuri de o baie in apa de clestar a Mediteranei, poti sa te plimbi cu o canoe pe valuri line, sa te cateri in pini de unde sa vezi marea sau muntele sau sa stai si sa lenevesti intr-un camping care arata de parca l-a lovit uraganul. De fapt, asta e farmecul locatiei. O sa ai parte de nopti extrem de linistite. Casele din copaci sunt construite in jurul unor pini care te vor adormi cu parfumul lor. Te poti duce la pescuit sau sa dai o fuga pana in orasul Olympos, aflat la circa 5 kilometri distanta. Conform legendelor grecesti, aici a fost ucisa Himera. Aceasta a fost victima lui Belerofon, anticul calaret al inaripatului Pegas.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • BLACK ROCK LODGE, BELIZE
 • BLACK ROCK LODGESituata in muntii Mayan Mountains din Belize, la intorsura Raului Macal, fermecatoarea statiune Black Rock Lodge este o oaza de liniste in mijlocul padurilor salbatice. Black Rock Lodge este compusa doar din 13 cabane cu design extrem de modest. Restaurantul pune la dispozitia oaspetilor doar alimente organice, productie proprie a zonei, iar intreaga cantitate de apa este furnizata de izvorul din apropiere. Pentru cei dornici de aventura, mica statiune ofera calatorii asistate de ghizi prin jungla, traseul incluzand, printre altele, vizitarea unei cascade si a unei pesteri. Dupa-amiaza poate fi una cu adevarat relaxanta in cazul in care alegeti sa o petreceti in superbul hamac al cabanei.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • RANWELI HOLIDAY VILLAGE, SRI LANKA
 • RANWELI HOLIDAY VILLAGESituata la doar douazeci de kilometri de Aeroportul International Colombo, statiunea ecoturistica Ranweli Holiday Village se afla pe o mica peninsula cu rauri cristaline, pe o veche plantatie de cocotieri, chiar in vecinatatea oceanului. Astfel, micile case cu veranda sunt separate de superbi si exotici cocotieri.

  Totodata, Ayurveda Centre, isi rasfata oaspetii cu tratamente de infrumusetare, masaje cu uleiuri esentiale din ierburi, precum si alte tratamente specifice zonei.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks