• MADAGASCAR
 • madagascarMai mult de 80% din flora si fauna din Madagascar nu se gaseste altundeva pe Pamant. Daca nu sunt luate masuri imediate de conservare, in cel mult 35 de ani padurile din Madagascar – a patra insula ca marime din lume – vor disparea, impreuna cu speciile de animale unice in lume pe care le gazduieste, printre care 20 de specii de lemur. Multe dintre animalele gasite in padurile din Madagascar nu au fost nici macar clasificate si vor disparea inainte de a fi studiate.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • El Nido Resorts: Vacanta eco – nisip alb, apa turcoaz si resort-uri verzi
 • El Nido Resorts ecoLocalizata la 400 km de Manila, in provincia Palawan, asezarea El Nido Resorts si-a mostenit numele de la cuiburile comestibile ale pasarii Swiftlet, asa-numitele „nido” din crevasele dealurilor calcaroase, care sunt o delicatesa in multe parti ale Asiei. Peisajele pitoresti, natura salbatica, apele cristaline, linistea si izolarea sunt doar cateva „ingrediente” care fac din acest loc unul din cele mai cunoscute si cautate eco resort-uri din lume. Daca vreti sa traiti experiente noi, sa vedeti locuri unice, sa va incarcati bateriile cu tot ce va ofera natura, acesta este locul in care trebuie sa ajungeti. Oricine trece pragul statiunii El Nido devine green. Si se poate implica in „activitati eco”: trasee cu ghidul la Big Lagoon, plimbari cu kayak-ul la Small Lagoon, sa admire rasaritul ori apusul soarelui, snorkeling, windsurfing, speologie in pestera Cudugnon.

  Sunteti iubitori de soare si plaja? Cele 45 de insule, insulitele si apa care le inconjoara sunt locuri perfecte pentru bai de soare si picnicuri in mijlocul naturii. Sau poate inauntrul vostru zace un spirit aventuros? Atunci e minunat. La El Nido puteti inota alaturi de pestii Jackfish. Sau de delfini. In egala masura, puteti explora pesterile si lagunele izolate din apropiere sau puteti face escalada pe varfurile calcaroase. Cele doua resorturi din El Nido se afla pe doua insule: insula Lagen si insula Miniloc. Amandoua fac parte dintr-o rezervatie marina protejata. El Nido Resorts reuneste toate elementele unui resort cu adevarat special – natura variata, servicii de calitate, relaxare si aventura asa cum in putine locuri din lume veti trai. Nu intamplator acest eco resort a fost folosit ca loc de filmare pentru mai multe productii TV: Amazing Race 5, Koh Lanta, Survivor.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • ECOCAMP PATAGONIA, CHILE
 • ECOCAMP PATAGONIARamasitele domurilor pastrate din epoca Kawesqar au fost reamenajate pentru turistii ce viziteaza statiunea ecoturistica EcoCamp Patagonia din Chile ce face parte din Parcul National Torres del Paine. Calatoriile cu rucsacul pe munte, admirarea impunatorilor vulcani, plimbarea prin zone cu zapada si gheata sau prin lanurile fertile ale Americi de Sud sunt activitati obisnuite in acest fermecator colt de Rai.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks