ORGANIZARE DE EVENIMENTE, CONFERINTE, SEMINARII, INTALNIRI DE AFACERI, WORKSHOP-URI, TRAINING-URI, TEAMBUILDING-URI

Evenimentele si intalnirile de afaceri sunt instrumente esentiale de comunicare pentru companii si institutii, pentru:

 • Informarea rapida a mai multor categorii de public privind produse si servicii noi;
 • Promovarea identitatii, imaginii de marca si reputatiei companiei;
 • Generarea de solutii pentru problemele aflate in agenda de afaceri;
 • Cresterea nivelului de pregatire profesionala a personalului, dezvoltarea comunicarii interne si consolidarea culturii organizationale.
EVENIMENTELE IN CARE NE IMPLICAM SUNT:

 • EVENIMENTE ASOCIATE LANSARILOR DE BRANDURI, PRODUSE SI NOI SERVICII
 • EVENIMENTE ASOCIATE LANSARILOR DE BRANDURI, PRODUSE SI NOI SERVICII

  Orice lansare de produse, servicii sau brand-uri are nevoie de o locatie pe masura, dar mai ales de o organizare impecabila. De aceea, strategia noastra principala va fi aceea de a crea conceptul potrivit care sa asigure vizibilitatea si notorietatea necesara evenimentului, pentru atingerea scopului companiei, acela de a va vinde produsul sau noile servicii.

  Evenimentul va fi memorabil si se va diferentia prin dinamism, interactivitate, implicare si profesionalism. AVANT BUSINESS tine la crearea momentelor “de album”.

 • CONFERINTE SI SEMINARII
 • CONFERINTE SI SEMINARII

  Avant Business consiliaza companiile partenere si clienti pentru alegerea locatiei si personalizarea pregatirii, organizarii si desfasurarii conferintelor si seminariilor, in functie de: tematica, nivelul de reprezentare, durata, numar de participanti, tipul de activitati ce se vor desfasura, materialele si echipamentele tehnice necesare.

  De asemenea, Avant Busines se va ocupa de activitatile legate de promovare (creatie, concept, materiale promotionale, didactice, cadouri, media) si, mai ales, de supervizarea evenimentului.

 • ANIVERSARI CORPORATE
 • ANIVERSARI CORPORATE

  O aniversare inseamna mai mult decat marcarea trecerii unei perioade de timp in desfaurarea activitatii companiei. Este un motiv de a celebra succesul in indeplinirea obiectivelor de afaceri impreuna cu intreg personalul companiei, cu toti cei care s-au implicat direct sau au sprijinit realizarea acestui succes.

  Stim ca prin creativitate si mici amanunte de organizare se poate ajunge la acea diferenta care conteaza la final si care face ca acest moment de sarbatoare sa fie memorabil.

  Noi vom personaliza evenimentul si vom incepe prin a alege impreuna tema care se potriveste cel mai bine specificului companiei. Vom continua prin acelasi profesionalism care ne caracterizeaza, sa oferim o aniversare care va celebra valorile organizatiei, va consolida cultura organizationala si va intari reputatia companiei.

  Avant Business va oferi consiliere pentru: alegerea locatiei, a programului de divertisment (daca se doreste acest gen de momente), a meniului, decorului (flori si alte elemente de design), elementelor vizuale (focuri de artificii, proiectii), cadouri, invitati speciali (artisti, actori, dansatori, magicieni, program de karaoke, etc), servicii foto-video, cazare, transport, etc. Indiferent ca acest eveniment se va tine intr-un restaurant, pe Coasta de Azur, intr-un cort deschis pe marginea unui lac, noi va asiguram ca va fi un eveniment caracterizat prin excelenta, meticulozitate si profesionalism.

 • EVENIMENTE SPECIALE DEDICATE PARTENERILOR DE AFACERI
 • networking

  Succesul si continuitatea unei afaceri sunt date, in mare masura, de realizarea si mentinerea unor relatii parteneriale solide, bazate pe incredere si respect reciproc.

  AVANT BUSINESS ofera solutii pentru organizarea si personalizarea unor evenimente dedicate partenerilor de afaceri. Oferim consultanta pentru stabilirea tematicii, obiectivelor, structurii, locatiei si desfasurarii evenimentului. Niciun concept, nicio idee nu sunt irealizabile pentru AVANT BUSINESS. Putem surprinde oricand prin creativitate, ingeniozitate si profesionalism.

 • INTALNIRI DE AFACERI SI COORDONARE DELEGATII
 • Staff_meeting_(2)

  AVANT BUSINESS ofera mediul propice pentru o cat mai buna relationare si exploatarea potentialului de afaceri si modalitati de crestere a relatiilor inter-corporatiste si inter-umane in cadrul intalnirilor de afaceri si a delegatiilor. Vom organiza totul, pana la ultimul detaliu, vom pune la dispozitie toate resursele necesare si vom realiza climatul perfect de business care sa permita dezvoltarea afacerilor companiilor partenere si clienti.

 • ORGANIZARE TRAINING-URI SI TEAMBUILDING-URI
 • business01

  Training-urile si teambuilding-urile sunt evenimente care ofera solutii de dezvoltare organizationala si individuala. Sunt concepute pentru a imbunatati performantele angajatilor si, implicit, este o investitie in rezultatele si reusitele companiei. Avant Business organizeaza teambuilding-uri, atat indoor cat si outdoor, si ofera spatiul necesar pentru dezvoltarea lucrului in echipa intr-un mod relaxat si dinamic.

  AVANT BUSINESS va asigura toate resursele necesare pentru un astfel de eveniment de la instrumente de lucru, pana la programele after study. Stim cat de important este un teambuilding sau un training mai ales pentru consolidarea echipei unei companii si, de aceea, vom asigura toate resursele necesare pentru a asigura un feddback pozitiv la sfarsitul evenimentului.

 • WORKSHOP-URI / ATELIERE DE LUCRU
 • 01-46_l

  “Poti afla mai multe despre o persoana intr-o ora de joc decat intr-un an de conversatie” – Platon

  Aceste tipuri de eveniment sunt prilejuri excelente de socializare dar si de obtinere a reactiilor diverselor categorii de public fata de produsul sau noul serviciu promovat. Workshop-urile pun accent pe rezolvarea problemelor, implica o participare activa, practica nu doar teoretica. Nu trebuie sa lipseasca nici componenta de promovare a imaginii de marca si a reputaiei companiei.

  De aceea, AVANT BUSINESS ofera un pachet complet de organizare – promovare pentru orice tip de workshop, personalizat pentru fiecare companie partenera si client in parte.

Recomandarile Lunii

not found

business events

not found

Entertainment

not found

developed by Aries Networks