Recomandarile Lunii Noiembrie
  • GERMANIA – Heidelberg, redescopera o alta toamna

COLAJ HeidelbergHeidelberg este un oras din sud-vestul Germaniei, un loc cu o multime de lucruri de explorat. Cel mai frumos loc de vizitat este raul si valea Necklar . Orasul este o atractie deosebita, in mare parte datorita peisajelor, imagini pitoresti care au ajutat si la inspiratia poetilor precum Goethe sau Mark Twain. Multi dintre cei care au vizitat orasul spun ca nu este vorba doar de atractiile turistice ci de atmosfera de acolo. Pe Valea Necklar se pot face tururi de vinuri sau/si de castele, se poate face hiking si juca golf in unul din cele doua cluburi din oras. Zona pietonala a orasului este una dintre cele mai mari din lume, numai bun pentru plimbari lungi pe marginea raului. Puteti participa incepand cu 25 Noiembrie si la piata de Craciun in Germania, evenimentele de acest gen avand un renume pentru frumusetea si diversitatea lor.
Un lucru care v-ar introduce in atmosfera locului ar fi sa va cazati la hotelurile din cadrul castelelor. Imaginati-va cum ar arata un proiect intr-un astfel de loc. Toate aceste lucruri fac din Heidelberg un oras propice pentru teambuildinguri, workshopuri dar mai ales pentru un program motivational pentru clientii sau angajatii dumneavoastra.

Evenimente la care puteti participa in luna noiembrie in Heidelberg: Heidelberg Christmas Market 2013 (November 25 – December 22); Christmas on Ice (November 25, 2013 – January 5, 2014); EMBL Conference- Cancer Genomics (3-5 Noiembrie); EMBL – EMBO Science & Society Conference, Public and Private Health – Genomics, Medicine and Society (7-8 Noiembrie).

Va recomandam pentru: teambuilding-uri, programe incentive/motivationale workshopuri sau calatorii de relaxare.

  • MAROC – Explorativa simturile in Marrakech

COLAJ MarrakechCea mai mare confuzie in acest oras este daca sa stai in partea veche a Marrakech-ului sau in cea noua. Oriunde ati fi veti simti linistea si caldula locurilor si a oamenilor. Orasul rosu, cum i se mai spune, este bogat in ceea ce inseamna diversitatea activitatile pe care le puteti desfasura. Atat de grup cat si individuale. Puteti juca golf, sa calariti, sa faceti shopping (aici veti gasi renumita piata de pielarii si de aur- pentru impatimiţii de cumparaturi, aici este raiul lor), sa faceti plaja, sa vizitati renumita livada de maslini si multe altele.
Aspectul pietei se schimba de-a lungul zilei: dimineata si la amiaza este locul unui vast targ in aer liber, cu tarabe care vand diferite obiecte(de la stofe, la sucuri de portocale, ou de struz, etc). Spre seara tarabele se retrag iar locul lor este luat de mese cu mancaruri facute pe moment, iar mai tarziu apar si cantareti. Marrakech trebuie vazut, simţit, gustat şi realmente trait, acolo, la faţa locului pentru a intelege cu adevarat frumusetea lui. Aflata in patrimoniul UNESCO, piaţa este un loc plin de viaţa, o lume pestriţa, caleşti, dansatori, sacagii si imblanzitori de cobre.

Evenimente la care puteti participa in luna noiembrie in Marrakech: PURE Life Experiences (11-14 Noiembrie); Festival International du Film de Marrakech (29 noiembrie-7 Decembrie).

Va recomandam pentru: teambuilding-uri, programe incentive/motivationale workshopuri sau calatorii de relaxare.

  • ITALIA – Venetia, reflexia istoriei

COLAJ VenetiaConstruita pe apa, scufundandu-se incet in mare, Venetia este printre cele mai distinse orase din lume. Chiar daca ati vazut-o in nenumarate picture si fotografii, prima priveliste a Venetiei va va taia rasuflarea: reflexia palatelor gotice si renascentiste in apele de pe Canal Grande par prea frumoase sa fie reale, iar piata San Marco, pe care Napolon o numea ”cel mai frumos salon al Europei”, are simetria stilizata a unui platou de filmare. Un loc de o frumusete extraordinara, incarcat de mit si mister, Venetia i-a inspirit de-a lungul secolelor pe artisti, poeti si regizori si exercita o putere subtila asupra oricarui vizitator, asadar este un loc al inspiratiei, al creatiei si implicit al productivitatii.
Oricat de scurta ar fi vizita, trebuie sa vedeti Gloria care emana din Basilica di San Marco, din Palatul Dogilor, din San Giorgio Maggiore si din La Salute si sa treci Podul Rialto; insa mai sunt si alte frumuseti necunoscute. Una dintre bucuriile Ventiei este sa te plimbi pe podurile si pe strazile laterale linistite, dimineata, cand locul apartine venetienilor si nu grupurilor de turisti; cand gondolele descarca marfurile aduse pe uscat, iar femeile se intorc de la piata cu sacosele pline de produse proaspete. Noiembrie este ideal pentru Venetia: lume mai putina, soare palid ce da un aer feeric orasului si preturi acceptabile.

Evenimente la care puteti participa in luna noiembrie in Venetia: Festa della Salute (21 Noiembrie), Leonardo Da Vinci. L’uomo universal exhibition (all November), Venice Opera presents “La Traviata” by Giuseppe Verdi (5 Noiembrie), Venice Royal Palace – imperial apartments in st.mark square (pana la sfarsitul anului).

Va recomandam pentru: teambuilding-uri, programe incentive/motivationale workshopuri sau calatorii de relaxare.

developed by Aries Networks