• INSULELE SEYCHELLES
 • Luna de miere INSULELE SEYCHELLESInsulele Seychelles sunt considerate printre cele mai frumoase arhipelaguri din lume, alaturi de insulele Maldive si Mauritius. Cele mai cunoscute insule din Seychelles sunt: Mahe, Silhouette, La Digue si Praslin. Formate din 115 insule, arhipelagul Seychelles, spre deosebire de alte destinatii, beneficiaza de un climat cald pe parcursul intregului an, cu temperaturi intre 24 si 32 de grade. Principalele atractii pe care va recomandam sa nu le ratati: Vallée de Mai, La Digue, Morre Seychellois National Park, National Botanical Gardens, George Camille Gallery si Beau Vallon Bay.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Toscana, ITALIA
 • toscanaItalia este tara uleiului de masline, a pastelor, vinurilor, mafiei si rasariturilor de soare, a ruinelor romane si palatelor renascentiste – o destinatie insufletita de oamenii care traiesc in stilul “la vita bella”. Toscana este poate cea mai prestigioasa regiune a Italiei, care ofera vizitatorilor doua fatete splendide – orasele vibrand de viata culturala si istorie a artei Florenta, Siena, Lucca, Pisa, pe de-o parte, si incantatoarea viata la tara – micutele orase, satucele medievale, castelele si podgoriile, pe de alta parte. Va recomandam o luna de miere aici, pentru ca puteti calari pe dealuri minunate sau sa mergeti la degustari de vinuri pentru ca Toscana este “taramul vinurilor”, gazduind 35 de soiuri cu certificat DOC. E o destinatie potrivita pentru cei care vor sa imbine istoria cu relaxarea.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Madeira, PORTUGALIA
 • madeiraCea mai romantica insula a Portugaliei, cu vederi spectaculoase la Oceanul Atlantic unde adesea delfinii dau spectacole pentru turisti, Madeira este cunoscuta si sub numele de “Insula-Gradina” si “Insula Eternei Primaveri”, fiind un destinatie preferata de cuplurile in luna de miere. Solul vulcanic bogat, clima blanda tot timpul anului si ploile din nord au realizat peisaje de un contrast incantator – vaile raurilor abundente in vegetatie subtropicala plina de culoare, dealuri terasate cu vita de vie si banani, si paduri luxuriante de palmieri seculari. Gratie climatului bland, cu temperaturi care rar scad sub 15-20 grade, Madeira este o destinatie unde turistii vin tot timpul anului, in special pentru peisajele fascinante, vinurile de Madeira, gradinile botanice cu flori tropicale, suvenirurile brodate manual.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks