• ESCAPADA IN CORFU
 • escapada in corfuCorfu este destinatia perfecta pentru orice tip de vacanta, dar mai ales pentru o escapada romantica, o saptamana de relaxare. Corfu, situata in Marea Ionica, este una dintre cele mai verzi insule grecesti, ea fiind acoperita de livezi de maslini, localnicii mandrindu-se cu unele dintre cele mai bune uleiuri pentru salate. Daca in trecut insula era destinatia vizitata numai de aristocrati si membrii ai caselor regale europene, in ultimii ani Corfu a inflorit, devenind o adevarata atractie turistica.

  Insula ofera multiple posibilitati pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta frumoasa. De la calarit si croaziere pe mare, pana la palate maiestuoase ale caselor regale europene. Daca doriti sa pasiti in evul mediu, tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati cele doua fortarete construite de venetieni in anii 1500. Pivnite, lanturi si gratii impanzesc labirintul coridoarelor cladirilor pozitionate in apropierea portului.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • STATIUNEA MEGEVE, FRANTA
 • lux si Romantism STATIUNEA MEGEVERenumiti pentru buticurile lor romantice, pentru barurile in care se canta jazz, pentru cafenelele nostalgice, parizienii sunt amatori si de schi, facand din practicarea acestui sport o buna ocazie de a petrece mai mult timp impreuna cu cei apropiati. De aceea Megeve reprezinta un loc ideal pentru schiori, dar mai ales pentru cei care isi doresc un sejur linistit, intr-un peisaj de o rara frumusete care emana aer de romantism prin peisajele mirifice vazute din varful muntelui, apoi relaxati-va in fata unui semineu ascultand o muzica specifica, plina de acorduri pasionale.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • TENERIFE
 • lux si romantism tenerifeInsula fascinanta ce ofera plaje spectaculoase, vulcani, munti, paduri luxuriante, fauna si flora exotica. Cea mai mare insula din arhipelagul Canare este situata la numai 300 km de coasta Africii de Nord. Insula este dominata de muntele vulcanic Teide, cel mai inalt varf din Spania (3718m) care ofera un peisaj si o atmosfera unica ; pentru acest motiv, a fost ales ca loc de filmare a celebrelor productii cinematografice “Razboiul Stelelor” si “Planeta Maimutelor”.

  Este insula contrastelor naturale; sudul insulei este arid, cald si renumit pentru plajele sale largi de nisip (Playa de las Americas, Costa Adeje, Los Cristianos) iar nordul insulei este foarte verde si impadurit, predispus la ploi sporadice. Clima ideala, insula primaverii – doar intr-o ora de condus, poti trece de la o baie in ocean la o plimbare prin zapada pe muntele Teide ; temperatura varieaza in functie de locatie – sudul si vestul insulei au cele mai ridicate temperaturi iar in contrast in apropierea Muntelui Teide sunt deseori vanturi puternice si chiar zapada.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks