• STRADA BOND, LONDRA
 • shopping strada bondWest End din Londra este deliciul pietonilor. Mai adaugati si strada Bond si veti avea raiul consumatorilor. Cele mai luxoase magazine din lume sunt ingramadite intre Oxford Street si Piccadilly, dand vizitatorilor sansa de a explora istoria impresionanta a orasului si a comerciantilor, toate in acelasi timp. Casa de licitatii Sotheby, o cladire reprezentativa de mai bine de 100 de ani este in picioare si astazi. Asa ca indiferent ce ati vrea sa cumparati cu siguranta vezi gasi in Londra, mai ales in sezonul reducerilor la sfarsitul fiecarui sezon.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • DUBAI, CEL MAI MARE MALL DIN LUME
 • dubai mallDubai nu mai este de mult o destinatie de care n-a auzit nimeni. A devenit sinonima cu luxul si excesul. Indiferent din ce punct de vedere ai privi emiratul si municipalitatea cu acelasi nume, nu ai cum sa ramai indiferent. Nimic din ce a ajuns sa insemne Dubaiul in ultimele cateva decenii nu poate avea legatura cu diminutivele. Dimpotriva, tot ce tine de acest colt de lume se evalueaza cu unitati de masura inventate parca doar pentru acest loc: cel mai, cea mai.

  Dubai este considerat capitala shopping-ului din Orientul Mijlociu. Cu atat de multe centre comerciale si magazine elegante, Dubai este locul perfect pentru a gasi tot ce va trece prin cap, la preturi foarte mici. Negociatul face parte din distractia shopping-ului. Daca in buticuri, magazine cu electronice si supermarket-uri, preturile sunt fixe, in outlet-uri, negotul este un mod de viata. In fiecare an, la sfarsitul lunii ianuarie, in Dubai are loc Festivalul de Shopping Dubai. Timp de 32 zile, au loc evenimente fastuoase care reflecta bogatia din Emiratele Arabe. Un adevarat paradis de shopping, in aceasta perioada, aici isi expun marfa peste 2. 000 de expozanti din intreaga lume.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Viena, AUSTRIA
 • vienna shoppingViena este oricand o destinatie placuta de vizitat, cu atat mai mult in perioada reducerilor, cand magazinele sunt pline de haine la preturi mici, iar calitatea este garantata. Recordul pentru cea mai lunga strada de shopping din Austria este detinut de Mariahilferstrasse. Fiind cea mai importanta artera comericala a orasului, toate brandurile care se respecta au magazine pe aceasta strada celebra. Tot aici se gasesc si doua centre comerciale mari, Gerngross si EuroCenter. Shopping City Sud, cunoscut sub denumirea prescurtata de SCS, adaposteste peste 350 de magazine si aproape orice ati putea cauta sa cumparati.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks