• THAILANDA
 • Spa & Wellness THAILANDAPornind de la Bankok, trecand prin Eastern & Oriental Express care duce spre Chiang Mai, dar vizitand si templele budiste, veti realiza ca aceasta tara are de oferit mai mult decat vi s-a spus sau v-ati imaginat. Este renumita pentru masajele si tratamentele spa pe care le puteti primi de la localnicele foarte indemanatice.

  La acestea se adauga plimbarile cu trasurile-biciclete, scuba sau sky-diving si activitatile pe mare, care transforma Thailanda intr-o destinatie perfecta pentru cei care vor sa imbine cunoasterea unor locuri noi cu relaxarea si distractia. Statul thailandez detine zone de mare si munte, acolo unde istoria, traditia si modernitatea se imbina intr-un mix care atrage mii de turisti. Acesta este unul dintre motivele pentru care multi dintre cei care isi permit vacante luxoase aleg Thailanda drept destinatie favorita.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Marienbad, CEHIA
 • Marienbad spa wellnessMarienbad este o statiune de tratament, unde vizitatorii se reintorc iarasi si iarasi pentru regenerarea trupului si a sufletului. In apropierea orasului se gasesc nu mai putin de 100 de izvoare. Orasul insusi are o frumoasa arhitectura si este inconjurat de multa verdeata, avand unele din cele mai mari si mai frumoase parcuri din Cehia. Statiunea ofera posibilitati de distractie si pentru tineri. Exista numeroase terenuri de golf, de tenis; spectacole, concerte, piese de teatru sunt tinute in Casino House.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

 • Paphos, CIPRU
 • Paphos spa wellnessDaca doriti o destinatie de spa si wellness intr-o zona unde vreti sa aveti si ce sa vizitati va recomandam Paphos. A fost capitala insulei in antichitate si este acum un oras plin de dovezi ale trecutelor civilizatii, un oras aflat in totalitate in patrimoniu UNESCO. Petra Tou Romiou (Piatra lui Romeo) este unul dintre cele mai fotografiate locuri de pe intreaga insula. Apele marii au scos la iveala o minunata zeita, fiica lui Zeus: AFRODITA, zeita frumusetii si a dragostei. Stanca zeitei mai poate fi admirata pana astazi pe drumul dintre Limasol si Paphos. Va puteti bucura de piscine interioare si exterioare, SPA si wellness, sala de fitness, terenuri de tenis, teren de squash, mini golf si multe alte activitati.
  PERIOADE PROPICE PENTRU VACANTA

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct nov dec

developed by Aries Networks