Calatorii

O calatorie este mai mult decat ce inseamna la prima vedere, este o sansa la schimbare, la cunoasterea unui nou mod de viata si cel mai bun mod de relaxare.

De la calatoriile de aventura la vacantele eco, de relaxare ori vacantele cu familia, Avant Travel Solutions va ofera multiple posibilitati pentru a descoperi specificul cultural al fiecarui loc in care mergeti.

Primiti nenumarate sfaturi in privinta locurilor spre care ati putea sa calatoriti, dar vi se spune prea putin DE CE sa mergeti acolo? Care e destinatia potrivita pentru dumneavoastra, in ce perioada a anului e mai bine sa vizitati Delta Dunarii, in ce anotimp e indicat sa calatoriti in insulele din Thailanda?

Avant Travel Solutions merge pe deviza impreuna! Analizam mai intai solicitarile si dorintele impreuna cu dumneavoastra si dupa ce avem toate detaliile, va planuim cea mai frumoasa calatorie impreuna cu recomandarile noastre. O calatorie memorabila!

O excursie pentru copii la Disneyland cu siguranta ii va face sa se simta rasfatati.

Puteti sa mergeti in Grecia intr-un resort unde chiar si cei mici au activitati dedicate lor, iar astfel nimeni nu va fi dezamagit.

Carusele ametitoare si parcuri cu pirati, piscine si cascade inalte, safari cu reni intr-o padure ninsa, iata doar cateva destinatii pentru familie.

O vacanta este mai mult decat acea perioada cand nu mergi la serviciu. Este o sansa de schimbare, de cunoastere a unui nou mod de viata si cel mai bun mod de relaxare. O vacanta de vis poate fi o croaziera caracterizata prin lux si romantism, un sejur la un centru wellness & spa, cateva zile pe o plaja exotica intr-un sejur romantic sau o sesiune prelungita de shopping.

Pentru persoane dornice sa exploreze, AVANT organizeaza calatorii palpitante la vanatoare, pescuit sau safari, in inima junglei. Si pasionatii de sporturi extreme isi vor gasi vacanta perfecta, putand alege programe care includ bungee jumping, parasutism, surfing, kiting, scubadiving, snowbording, alpinism, escalada si multe altele.

Pasiunea de a descoperi noi arome, de a “gusta” arta din toate colturile lumii, de a cunoaste oameni, locuri si culturi cat mai diferite este cea care va face sa calatoriti din exotica Asie pana in moderna America, din cosmopolitele metropole ale Europei pana in salbaticele savane ale Africii. Fiecare festival, lacas sfant, izvor de istorie, muzeu, expozitie, opera de arta sau notele muzicale ale unui trubadur stradal va vor incanta simturile.

Ecoturismul contribuie la o mai buna inţelegere a nevoii de a ocroti natura şi cultura locala tradiţionala. Natura este diversa si fascinanta, este acel ceva care va ofera experiente noi, care da savoare, culoare si farmec vietii dumneavoastra pe timpul calatoriei. Vacantele Eco reprezinta modul in care reinvatam impreuna sa economisim resursele naturale si sa reducem impactul negativ al calatoriilor noastre asupra mediului. Vrem ca si generatiile viitoare sa se bucure de frumusetile naturii, asa cum le vedem noi astazi.

Calatorii in familie

not found

Relaxare

not found

Aventura

not found

Cultura

not found

Vacante Eco

not found

developed by Aries Networks